Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev en 21-ordstext med orden bäver, besökte och radioapparater som jag fått av TrollTörnTrappan. Skickar sen tre nya ord vidare till nästa deltagare. Med i leken är också Lena Söderkvist, Chan och Cikoria blå.


Vattenterapi (stafett)


Åtta radioapparater satt runt julbordet. Alla sände olika program. Om:
farmorsaladåber
bävernylonsbarnbarn
signalfelsäventyr
långtidscovid
kortvaruaffärskonkurser
/…/

Jag besökte toaletten, avnjöt återupprepat spolningsbrus.




Prosa av Gunwale VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-12-26 10:25



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Fyndigt fångat av vår tids samtalsklimatförstöring!?! Ja, vem ska orka/hinna lyssna?!?

Spännande hur de långa exemplen sätter igång först på elfte ordet. Ändå får du med både en rolig presentation, fem av åtta fantastiska sammansättningar i sig, och reaktionens sköna distans som knorr.
2022-12-28

  Annie b'larsson VIP
Älskar ordet bävernylon. Vem har inte kanat nerför fruktansvärda is- och snö-backar på 2 1/2 stupmeter nerför i bävernylondräkt! Tjohoo!!
2022-12-27

  lodjuret/seglare VIP
Funderar som bäst på att här få låna 'signalfelsäventyr' och istället kanske få byta med 'referensramsmartyrskap' som jag råkade hitta på precis nu, i brits på bättre...
2022-12-27

    Lena Söderkvist VIP
En familj på åtta radioapparater, alla pratar förbi varandra...
2022-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP