Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läkarens svar

Vänner runt omkring mig faller in i mörkret
med en tyngd över bröstet
liggandes i sängen
bekvämt under täcket

Läkare skriver ut mediciner istället för att lyssna
en dag kommer depressionen att kväva dem
och det vet läkaren på vårdcentralen om

1-2st tabletter vid ångest/oro. max 4st per dygn.
Jag hör av mig om en ny tid om några veckor, säger läkaren.
Du går


6 veckor senare

på bordet står nu inte en medicin
utan fem
aldrig vid behov
för behovet av att komma bort är konstant
och inte har något brev om en ny tid kommit




Fri vers av Ung drömmare
Läst 66 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-12-26 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ung drömmare