Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntar på en solig dag

Ge mig solljus
ge mig blå himmel
ta mig bort från ovädret
från stormen och regnet
jag vill inte drunkna
inte igen
jag vill se himmelen klarna upp
se molnen passera
möta solen
och
låta henne
blända mig




Fri vers av Ung drömmare
Läst 55 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-31 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ung drömmare