Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hypomani

Jag älskar dig,
men du varar aldrig
Jag vill vara med dig för alltid
Varför måste du alltid gå?
Ja du lämnar mig ensam i sticket
Du får mig att ta risker
Svika dem jag älskar
inte tänka klart
ändå vill jag ha det
För jag får känna mig levande
Jag kan nästan flyga
Med dig finns inte mina brister
och alla mina misstag känns så långt bort
Bara mina drömmar når mig inatt

Åh
bara för dig
ger jag hela mig

Åh
Ingen förstår




Fri vers av Ung drömmare
Läst 62 gånger
Publicerad 2023-03-31 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ung drömmare