Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina händer

dina händer
känns som knivar
när du rör mig
blöder jag
det godaste blodet
jag slutar aldrig
mina ögon blöder
blod blod blod
empatistörda killar
korsar min väg




Fri vers av Ung drömmare
Läst 25 gånger
Publicerad 2023-07-13 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ung drömmare