Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad du vet om mig

Vad vet du om min smärta?
Vad vet du om min lycka?
Vad vet du om mitt liv?
Vad vet du om mina kamper?
De jag vunnit, de jag förlorat
Vad vet du om dem jag saknar?
Vad vet du om vem jag hatar?
Vad vet du om mina tårar?
Har du nånsin sett mig le?
Har du nånsin hört mig be?

Säg mig, vart är din fel?

Berätta för mig
Vad vet du om mig?




Fri vers av Ung drömmare
Läst 106 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-12-26 16:51



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
att du är en gudinna
samt att du förtjänar att känna dig så
2022-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Ung drömmare