Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är redan förlorad


Du hittar inte det du söker efter hos mig

köp mig en lägenhet
och
flytta ihop med mig

bär mitt bagage
få mig att glömma
hjälp mig att minnas,
hur det är att känna
hur det känns att leva

spring mig tusen mil
dyk de djupaste hav med mig
låt oss dränka våra tårar tillsammans i regnet
skratta under solskenet, andas med vinden

sätt på kranen till badkaret
klä av mig
tvätta mitt hår
klä på mig
följ mig till sängen
koka en kopp te
baka en kaka
håll om mig
hämta min medicin
håll om mig
hårdare
somna med mig
och
lova
att du är där när jag vaknar




Fri vers av Ung drömmare
Läst 106 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-05-13 21:03



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
så underbar i sin nakna känsla
2022-12-26

    ej medlem längre
Hjärtskärande. Berörande.
2022-12-26

    ej medlem längre
Så oerhört stark! Du skriver grymt bra.
2022-05-14

  Cortexett
Så ärlig och sårbar. Fint uttryckt om ett öppet jag.
2022-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Ung drömmare