Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han hörde ett väsande

Han hörde ett väsande där ute i natten
och när det ljusnade såg han marken full av krälande ormar.
"Det är tur, att jag lever med dubbla personaliteter!" tänkte han och krängde på sig sin Rikki-tikki-tavi-kostym.
"Nu skall de allt få se!" muttrade han.




Övriga genrer av Ingmar Hård VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-12-28 10:03



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Se upp för kungskobran alltid på hugget
2022-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP