Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SAME PROCEDURE

Har någon dreglande individ
stått i kön just bredvid
när jag har gjort mina inköp på Ica?

Varje år vid denna tid
när man ska njuta julefrid
nått virus vill promt min ledighet berika.




Bunden vers (Rim) av MaLo VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-12-28 16:20



Bookmark and Share


  Miley Cyrus Simp I
bakterier har haft alltför roligt förut

varför mainstream media

talar strunt om de

(sen e de bara kvinnor

som har en slemkropp)
2023-01-02

  Kungskobran VIP
Kom mitt virus bliv min vänn
bli ett med min kropp var mig vän
att få vila med dig i sängen är skönt
trots feber och hosta är det mödan lönt
All min stress sopas bort
jag får ingenting gjort
Inga krav på mig är ställt
jag får finna mig snällt
När jag viruset jagat bort
känner jag mig redo för något stort
energin sprudlar med friska tag
ännu kan jag leva och roligt ett tag
tills det slutgiltiga viruset
ändar min dag



2022-12-29

  Ninananonia VIP
Ja det är inte kul att vara sjuk när man är ledig.
En trist återkommande procedur...
2022-12-29

    Solbelyst
Tänk att virus rättvist handlar.
Både hög och låg förvandlar.
Grevinnan hostar uti moll,
betjänten snörvlar, nyser Schkåll.
Till nästa år de båda hoppas
att ”Same procedure” kunde stoppas.


2022-12-28

  Sparvögat VIP
Jag fnissar i tysthet~så fyndigt
~humoristiskt…
Men inte roligt att råka ut för!
2022-12-28
  > Nästa text
< Föregående

MaLo
MaLo VIP