Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Istappning

Istappar är bara tapp-isar mitt i ett språng

mitt hår är fullt av frågetecken.




Prosa av Månfare VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-12-29 16:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Månfare
Månfare VIP