Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Antagandet

när molnen sveper förbi
då det inte finns något
mer att tro på

då hjärtslagen mister sin kraft
finns verkligheten påtaglig som
en kofta

i det lever vi i

greppar tag om det som inte kan omfamnas

vi reser, om ändå så kort
andetag i vakuumet

ser på händerna
de talar ett bibliskt språk

där finns ord
lika obegripliga som mig

jag dör inte av det här
det är blott rispor
i min hud




Fri vers (Fri form) av Johan1968
Läst 69 gånger
Publicerad 2022-12-30 10:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan1968
Johan1968