Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förenar

Jag springer uppför
alla trappor
i detta höga hus
sedan faller jag
svävar genom luften
till ett uppvaknande
så brutalt

Den som skriker högst
vinner inte
den som skriker högst
förlorar

Den artificiella lyckan
förenar oss




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 45 gånger
Publicerad 2022-12-30 15:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP