Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skymningsljus


din doft
berusar mig

din smak
förför mig

din varma lekamen
frälser min

hela ditt jag
möter mitt
med rytmiskt välbehag

när natten
sakta övergår
till dag




Fri vers av Teresia Ridell
Läst 345 gånger
Publicerad 2006-08-10 08:16



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
En underbar kärleksdikt!
2006-08-11

  Fredrik Stillesjö
Hej Teresia!

En längtans kärleksdikt, mycket fin! Hälsar vännen Fredrik
2006-08-10

  Emanuel H
Fin beskrivning av en så att säga god morgon.
2006-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell