Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hinduguden Ganesha


I nattmössan!

Det är inte så kallt nu

eccoheat värmer

ska kolla öppettider

på Coop om morgonen

ljuva portionsmat

något för den skröplige!

Pensionären firar

nytt år på konsum

å ljuger om hälsan

kvirra broder, kvirra!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 93 gånger
Publicerad 2023-01-01 03:25



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Önskar dig ett riktigt Gott Nytt År.
2023-01-02

  Sparvögat VIP
Fint att du vill dela dina
sorglösa tankar…

2023-01-01

    Lena Staaf VIP
Lite glad och hoppfull text att läsa så här på nyårsmorgonen!
2023-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy