Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför inte vara som en öppen bok för varandra

Måste man gå ned i spagat
för att kunna behaga
chefer och kollegor
Finns det något mer angeläget
som kan tillfredsställa
alla med maktbehov
eller tävlingsbehov ?




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-01 15:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP