Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nattens ljus….

Nattens ljus

du strimma av hopp

var är du?

Ljuset från fadern

å sonen Jesus...

Jag famlar

jag gråter

var är du?

"jag har mycket

att stå i!"

Men glöm inte 

mig kära....




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 150 gånger
Publicerad 2023-01-02 01:19



Bookmark and Share


  Glitträ VIP
Ja i natten så finns ljusets kraft.
2023-01-25

    Lars Gullberg
Han vakar över dig, över oss, ständigt närvarande, även dagar då vi inte når fram. Det är inget svaghetstecken.
utan livet självt. Det som står över oss. Att blidka är också en förtröstan. Han finns hos dig, i smärta och i väl. Tanken är ditt sändebud. Han hör dig.

Kram din poetvän Lars
2023-01-04

  Kajan VIP
En fin vädjan, och alla behöver vi bli sedda av någon som bryr sig om oss.
2023-01-02

  Marita Ohlquist VIP
Berörande, vemodigt och längtansfullt.
2023-01-02

  Sparvögat VIP
En fin bedjan vilar i orden…
Hoppas du ljuset finner!
2023-01-02

  Miley Cyrus Simp I
ibland måste

man må dåligt

annars finns det

ingen kontrast

till att må bra

tänk på det <3

jag vet att det

kan kännas hopplöst

men gud kanske är upptagen

att hjälpa någon som

mår ännu sämre?

prova att kolla upp i din kommun

om det finns kallvattenkällor

det läker hela kroppen

att dricka från en sådan

och om du inte trodde

att vatten smakar gott

kommer du ändra dig :)
2023-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy