Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild; https://pixabay.com/freephotos


Våren föder hoppet

 

När solen väcker varje morgon

och när frosten släpper taget

och det bildas små små droppar

då har snart våren vunnit slaget

 

ja vi ska nu gå mot ljusa tider

snart en vinter når sitt slut

då när alla kvällar börjar ljusna

en ny vår med oss leker tittut

 

som vi har väntat som vi längtat

under vinterns mörka tid

men snart spritter det i kroppen

när ljuset åter snart tar vid

 

så med våren kommer hoppet

trots att vår tid den är ut led

så nu vi alla knäpper våra händer

och om fred tillsammans ber

 

Copyright © AndLou




Bunden vers (Rim) av AndLou VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-01-02 09:21



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Ser ett illavarslande skotthål på bilden
2023-01-02
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP