Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

32

springer genom tiden
en tanke hinner ikapp
och plötsligt är mitt
minne som ett slukhål
skammen röd, röd som
vin nedför hakan, halsen, jag
vänder mig mot väggen,
gömmer mig i ändlös sömn,
drömmer, tror att jag är
en blå figur på en bioduk
femdimensionell, konturlös
lätt som en fantasi
vaknar skräckslagen och
förtvivlad, kall om fötterna,
slagen hårt i huvudet
av det fysiska, det
ofrånkomliga
livet




Fri vers av blimp VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-01-04 23:38



Bookmark and Share


  Skatflickan VIP
Starkt, återigen du får verkligen ner,ut,fram känslan,känslorna
2023-01-26

  kriya
så bra speciellt slutet
2023-01-05
  > Nästa text
< Föregående

blimp
blimp VIP