Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Topp 10 mest populära sociala medieplattformar 2023

Är man ung och bitter
så kan man välja twitter.
För sakerna man ej kan
tillkännage på Fejjan.
Irriteras man av minsta
liten grej finns Insta.
En partner är ej hinder
att flörta runt på tinder.
De otrogna har egen app,
samlas alla på WhatsApp.

Den som är less hänger
och stalkar på Messenger.
Självutnämnda sprider mest
"sanningar" på Pinterest.
Är läppformen alltför platt,
fixas duckface på Snapshat.
Växer gör allt mer den flock
av lustigkurrar på TikTok
Den som saknar en pannlob
blir influenser på Youtube.




Övriga genrer (Satir) av Camilla Heinonen VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-01-05 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP