Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Önsketänkande ... - i april 2013 eller när helst om vad som helst ...


När ljuset är tänt ...

... och du, min älskade
till mig har återvänt ...

... kommer det att kännas
som om allt det här
vore någonting som 
nästan inte ens hänt ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-01-05 20:06



Bookmark and Share


  ¡se necesitan dos para bailar un tango!
av, en kortis av dig. brukade tröttna förut på din långa dikter. men jag skriver ju det själv så jag är en kålsupare :( <3 ja, som det sägs "glädje är inte något du upplever, det är något du kommer ihåg"
2023-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP