Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett öppet sinne är livsviktigt

"Jag dör hellre än ändrar min åsikt"...
stackars den människa som yttrat detta.

Jag ändrar gärna min åsikt
om jag får konstruktiv lärdom och hjälp.

Att önska sig döden före livet
kan inte vara en sund känsla.

Att tycka och tänka är sunt och viktigt,
men ett öppet sinne är livsviktigt.




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-01-06 09:23



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Mycket kloka ord!
2023-01-12

  den nakna poeten
ett öppet sinne är allt det är bara vi skälva som kan vidga vår egen horisont jag håller med dej
2023-01-06
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP