Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Husman

ryggbiff
svartpeppar
lök, potatis

inget franskt
pompelipom

inga ängsliga
kikärtor för
kravmärkta
fjällrävar




Fri vers (Fri form) av rostspik VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-01-07 12:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Din jävla krassa humor. Anti- hipsterfierad. Jag skrattar ihjäl mig. :D
2023-01-07

    ej medlem längre
Hahaha. I love it. Rostspik all in!
2023-01-07

  Ninananonia VIP
:) Lite skoj
2023-01-07

  MaLo VIP
Stabilt!
2023-01-07
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP