Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PERSONANGREPP?

Om jag säger till dig
att hela du ÄR fel
då är det såklart
ett angrepp på din person.

Men om jag säger
att jag tycker att du HAR fel
då är det ju bara
ett inlägg i en diskussion.

 






Bunden vers (Rim) av MaLo VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2023-01-07 15:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ett konstant tillstånd i samtidsdebatten
2023-04-13

    Kämpendahl VIP
Vill det sig illa så kommer även du HAR fel att tolkas som ett personangrepp. Det är gott om överkänsliga och självupptagna.
I verkligheten i märkligheten och i cyberrymden.

2023-03-20

    ej medlem längre
Hahaha! Underbart.
2023-01-19

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande.
2023-01-09

  Kungskobran VIP
Jag avskyr Putin
är det fel att tycka så?
2023-01-08

  ßluie VIP
Jupp!
2023-01-07

  Sparvögat VIP
Att framföra att man tycker att någon har fel anser jag inte vara ett personangrepp utan att det är ett sätt att framföra en annan åsikt…

2023-01-07

  Cikoria Blå VIP
Att säga eller skriva
"Du är fel" är aldrig rätt.

Att skriva eller säga
"Du har fel", kan absolut vara rätt,
då har ju personen som "har fel" chansen att säga eller skriva hur hen ser på saken.


2023-01-07

    ej medlem längre
Ett inlägg: Du kan ha fel!
2023-01-07

    Sefarge VIP
Just som så: Att kunna skilja
på sak och person! Icke alla
begåvat det kunna(vilja)
förstå?
;)
2023-01-07

  Ninananonia VIP
Korrekt!

En del människor kan inte skilja på vad som är vad.

En del människor säger att man skriker på dem när man med lugn röst påpekar att någon borde ha gjort si eller så.



2023-01-07

  Larz Gustafsson VIP
Mycket bra och viktig distinktion.

Någon blir ALLTID provocerad om man framför sanningen. Man kan aldrig hålla sig väl med alla om man vill stå för det som är sant.
2023-01-07

  Cikoria Blå VIP
Det beror på...
Du har både rätt och fel ;)




.
2023-01-07

  Månfare VIP
Så är det.
2023-01-07

  Solstrale VIP
Så kan man också se det!
Vilket kan provocera vissa, få andra att dissa och vissa att missa … men du har en poäng här!
2023-01-07
  > Nästa text
< Föregående

MaLo
MaLo VIP