Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gräver där jag står

gräver där jag
står
inget att
diskutera
inget att
bråka om
jag hittar
vad jag hittar
i myllan
och bär
det med mig
till slutet




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 53 gånger
Publicerad 2023-01-08 13:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP