Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Rampljus

Det är go go go
och bakom kulisserna
står dårarna på rad

medan vi ramlar
fram i tillvaron
med våra händer
i diamant skyn

Du säger oh yeah
och vill att det
aldrig tar slut
blicka aldrig
tillbaks min vän

för du & jag tillhör
något annat




Fri vers (Modernistisk dikt) av Neal
Läst 91 gånger
Publicerad 2023-01-08 14:59



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Oh, to dance beneath the diamond sky with one hand waving free..."
2023-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal