Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magnetens baksida

För evigt dragen mot avigsidan
av deras ryggar.
Till avståndets land förpassad
med en magnets framsides längtan.




Fri vers av Månfare VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-01-10 18:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Månfare
Månfare VIP