Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Smärtsam erfarenhet


Genomskådande

Du kan inte använda förfinade verktyg på stenhård materia!
Du får använda redskap efter din styrka och de hjälpmedel
som finns tillgängliga.
Insikten är att det är lönlöst att ens försöka!

Om du från början redan lärt dig om orsak-verkan så behöver
du inte ens testa!





Fri vers av WyS VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2023-01-10 10:08



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Visdomsord av en klok kvinna.
2023-01-11

  Kungskobran VIP
Man skall inte ta sig vatten över huvudet och vara medveten om sina begränsningar.

2023-01-10

  Ulf Carlsson VIP
Min tolkning av texten är att den varnar utövare av den s.k. fria versens sammelsurium att försöka sig på att skriva bunden vers i klassisk form och logisk struktur.

2023-01-10

    lydriket
Visdom, WyS. Tack för dina tankar.
2023-01-10

  Solstrale VIP
Kolka ord från en klok människa!
2023-01-10
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP