Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stå lull

Att en gång stå lull
Att en gång
för alla påverkats
av dansbandspubliken

Sen inte se skogen
för alla trän
Utan bara glömma
vart man varit
hela sit liv

Sova sen
Och vakna
för gott!




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 49 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-10 15:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP