Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto :Copyrighter: Soligajag_1


Detta år har börjat på olika sätt

Nu har detta år börjat och allt har lagt sig i en kokong av sorg som
jag inte har klarat av utan hjälp.

Jag vill att detta år ska ge mig ork och styrka som tar mig till dem högsta
höjderna av alla.

Sitter här i köket och filosoferar hur fortsättningen ska bli.
Ni har väl förstått att jag är en "tänkare av höga berg och dalar".
Vill ge mig själv detta år till oanade höjder med dem bästa människorna
runt omkring mig.

Min pappa är min största trygghet , han är en klippa som jag lutar mig mot.
Min mamma va min glada, kreativa ådra , fantasi figur som gav mig allt och mer därtill.

Jag har träffat en person som är min extra mamma . Vi kompletterar varann
på ett underbart plan.
Vi finns alltid där för varandra i vått och torrt.

Ska förbereda en efterrätt till helgen.

Denna dag får mitt inre att blomstra om på nytt!








Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-01-12 11:20



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
Att ha goda människor runt sig är a och o.
2023-01-27

  stormengudrun VIP
Vilken fin efterrätt! Och vilken sund livsinställning du har:-)
2023-01-12
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP