Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om successionen




Jag tycker inte heller
att Victoria ska få bli kung.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Gunnar Hilén VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-01-12 16:21



Bookmark and Share


    Kämpendahl VIP
"Kungen är gravid!"


Ur Mörkrets vänstra hand.

2023-01-12

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Jag hade också en subtil observation idag på "V" hon fäster sin senaste modeöverrock från vänster till höger, den som är en mans twist, även när man vrider de tvättade kläderna i floden. på ett maskulint eller feminint sätt.
kvinnorna stänger överrocken från höger till vänster. män vice versa.
förr i tiden var det så här flickor skiljdes från pojkar.
2023-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP