Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KONSEKVENSTÄNK

Helt onödiga tårar
för en så korkad grej.
Peta i det man inte bör,
det rekommenderas ej.

Bara där det ömmar,
sen skölja av var rest.
Innan tigerbalsamfingrar
orsakar en ögonvåt protest.




Bunden vers (Rim) av MaLo VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-01-14 13:25



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Dina ord smärtar~låter ont…
2023-01-15

  Cikoria Blå VIP
Tänk att tigerbalsam fick en egen dikt.
Jag känner doften och mitt öga tåras...

2023-01-15

  Larz Gustafsson VIP
Legendariska tigerbalsam!


2023-01-14
  > Nästa text
< Föregående

MaLo
MaLo VIP