Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

albin är ute efter mig

albin är
ett riktigt
ondskefullt
dumhuvud

på sistone
har han börjat
tjata om att
få komma
in i min
lägenhet

jag vill inte
släppa in
det bögäcklet

för en timma sen
följde han efter mig
över gräsmattan

han är 22
och kåt
på en snart
67årig man
som har bara
hat till övers
för honom




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-14 15:47



Bookmark and Share


  Månfare VIP
Kan du be nån hålla honom borta från dig?
2023-01-14
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP