Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Glädjerop!

Små glädjerop

hörs över nejden

när gröna framsteg

görs....

Å, Jesus fortsätter

atthela å läka....
Det sägas att tro på

honom förebygger

ohälsa...

Bön å små tillrop

är ett utmärkt

vapen!

 




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 113 gånger
Publicerad 2023-01-15 00:38



Bookmark and Share


  Susen VIP
Fint fångat om tro
2023-01-24

  Marita Ohlquist VIP
Det vilar tillit och förtröstan i dina ord.

2023-01-16

  Kajan VIP
Härligt med grön utveckling, det är vägen framåt, och visst kan tro läka både själ och hjärta, samt fördriva smärta.
2023-01-16

  Eva Langrath VIP
Amen.
2023-01-15

  Sparvögat VIP
Underbara ord~vilar i din tro…
2023-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy