Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blandade känsloströmmar ilska, sorg, vrede, hopp och drömmar ... i april 2013 när detta flöde publicerades här tididgare. - Idag 2023 är mycket av det jag önskade mig då en del av min aktuella verklighet ...


Ännu en vår ...

... är på väg att bli
för mig
också detta år ...

En vår 
vars inträde
ej var ämnad för mig
om saker och ting
hade blivit
så som du planerat
att det skulle bli för dig ...

Det är dock 
min femte vår
vilken jag ej 
trodde att jag 
någonsin skulle uppleva få ...

En bonus i livet
vilken jag känner
mig innerligt tacksam
för att ha fått mig givet ...

Var gång
du påminner mig
om hur svår
du min tillvaro förmår
att göra
med all din destruktiva
och strategiskt sett
synnerligen effektiva
kreativitet ...

... tänker jag som så
att det måste göra
oerhört ont i dig
att år efter år nu få
uppleva så handfast
och oförnekbart
totalt uppenbart
du misslyckats
fullfölja dina strategier ...

En insikt 
vilken tillsammans med
min kärlek till livet
har sina synergier ...

... I positiv mening
vilket med allt det andra
som håller mig kvar,
trotts allt som en gång var,
i innerligt ljuv förening
mer än blott på pin tji
skjuter upp min avfärd
till väntande nya dimensioner
under en fullt ut oöverskådlig 
period av obestämbar försening ...

Någonting som skänker mig hopp
om att åter kunna få 
uppleva den äkta kärleken
strömma genom
hela mitt hjärta
själ och kropp ...

... tillsammans med någon
som tillsammans med mig
vill få uppleva
ännu en och annan ny
och oupptäckt topp
på vår fortsatta vandring
genom livet ...

Livet vilket 
för mig
kommit att bli
den bonus-tid
där vi 
som är ämnade för varandra
tillsammans kan få
känna och uppleva
allt inklusive ljuv sinnesfrid
tillsammans ...

... ännu en obestämd
oöverskådlig tid ...

Vilken jag hoppas ska komma att bli
en mycket långvarigt utsträckt framtid ...

Om det sen blir alltför outhärdligt för dig
att få se och uppleva 
hur förbannat god tillvaron och livet
kommer att vara med mig ...

... Det
blir bara ännu en 
innerligt njutbar bonus för mig ...

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-01-15 05:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP