Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriven för länge sen... numera en glad textande amatör med ett främmande språk. (2003)

Tack snälla Bodil för dina små råd.




Allt jag ville...

Jag hade också velat ge dej lycka
Överraska med rosor på sängen när du kom hem
Lämna lappar i mängder för dina tre önskningar
Pussar hela dej sen gör om det igen och igen

Jag hade också velat ge våra barn lycka
Fylla rummet full med leksaker o godis, från golv till tak
Skänka en trisslott om dagen tills de vinner en miljon
Ge kramar i mängder varje morgon och kväll

Jag hade också velat ge vår familj lycka
Bo i hus på landet, ha en häst i gård
Spendera helgerna i stugan, semestrarna i alperna
Skåla våra goda tider i goda vänners lag

Men lyckan gick förlorad, innan jag visste vad som hände
Samt rosor, leksaker, hus och häst
Två önskningar blev uppfyllda, en av varje slag
Men miljonerna, helgerna och semestern uteblev
Pussarna, kramarna och vännerna försvann

Jag saknar dej, barnen och familjen
Jag saknar allt, precis allt!
Varje dag, varje timma, varje minut...
Resten av mitt liv




Fri vers av Jer
Läst 798 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-10 16:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"jag saknar Dig för resten av mitt liv"

ja ingenting blir som det en gång var,
efter det att familjen har separerat

jag saknar också en familj
men inte den
jag hade med honom

han fanns bara för sin egen skull
jag vill ha någon som är för vår skull. . .*

Din text är så vacker! Som en saga
med tragiskt slut. . .
2007-01-04

    Andersx
välkommen i klubben.... "lurade karlar" vet hur det känns, bra skrivet.
2006-12-30

  TiVa
Så vackert.. och så sorgligt.. ensamheten är hemsk när man inte valt den själv..
2006-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Jer
Jer