Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Shangri la-terapi

framgångscoacher,
motivationsföreläsare,
livsstilsgurus, poddpolare,
konsulter, influerare, feng shui,
mediasmarta spåkärringar,
linslusar, mickhånglare
och vanliga reklamlöss
på folkhemsbarken

shangri la-terapeuter
i tankens schlaraffenland

de vill vara Dalai Lama
fast med klirr på kontot

heliga, fast karriärstrateger
med bostadsrättskompetens

dansar efter Timbros flöjtblås
sjunger nyliberalismens credo

allt beror på dig
du måste förändra dig
resan börjar inifrån
allt är möjligt
tänk positivt

framför kameran:
alla är välkomna, se så mysiga vi är,
vi är gröna, vi är sköna, vi är genuscertifierade

(bakom kameran)
ge mig pengar, dra sen åt helvete

affirmera mot universum
faktura: 799 plus moms




Fri vers (Fri form) av rostspik
Läst 76 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-01-16 15:55



Bookmark and Share


  Ulf Carlsson VIP
Kreativa nybildningar: "karriärstrateger", "mickhånglare", "bostadsrättskompetens", "genuscertifierade", "poddpolare". Giftigt! (Saknar bl.a. tatueringstroende och liksom-babblare)
2023-01-16

  MaLo VIP
Namaste på den.
2023-01-16
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik