Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det du som har skrivit det här?

folkhögskola för en massa år sen
inlämningsuppgift, bokrecension

respons:
är det du som har skrivit det här?

rakat huvud, tatueringar, svart t-shirt
då kan man inte ha ett ordförråd

man kan inte behärska engelsk grammatik
om man låter så där

kanske borde haft manchesterkavaj
kanske borde ändrat idiom till medelklassens
svalt distanserade tugg där allt är på avstånd

en annan blev sur
när jag rättade uttal

sen blev hon förvånad
när jag berättade om Sartre




Fri vers (Fri form) av rostspik VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-01-16 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP