Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MORGONDAG

Min kära vän,
håll i och håll ut.
Allting kommer
att bli bra till slut.

Slut dina ögon,
låt sinnet få frid.
Ta en dag i taget,
allt har sin tid.

Snårig är vägen,
det är inte lätt.
Lyss till ditt hjärta,
det leder dig rätt.

Vad som än sker
i framtiden din,
hoppas jag få vara
på nåt sätt en del

... och du en del av min.

 

 

 




Bunden vers (Rim) av MaLo VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2023-01-18 07:57



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Kom att tänka på Beatles sång när jag läser din fina dikt
Living is easy with eyes closed
2023-01-18

  Larz Gustafsson VIP
Människan har lyssnat på sitt hjärta i generation efter generation. Men hjärtat är på grund av synden ett ont och fördärvat ting.
Därför vandrar man ändå i mörkret. Utan Honom som sade att Han är livets Ljus.
2023-01-18

  Sparvögat VIP
Så fina ord till en kär vän~flyter fram
som en flod av kärlek…
En underbar vänskap!
2023-01-18

  Solstrale VIP
Lyss till ditt hjärta! Det var en fin maning!
2023-01-18

  Cikoria Blå VIP
Det var en rar och fin dikt.
Bra rytm och bra rim.


2023-01-18
  > Nästa text
< Föregående

MaLo
MaLo VIP