Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutets teologi

Hur man än ser det
kommer man inte ifrån
att slutet
är på g
och inte hejdas
av en endaste
medmänniskas
böner
Det var en
papegoja
i buren
som räddningsmanskapet
bar ut ur huset som
ryssarna pajade
häromdagen
De finns inte
Men händelsen pekade
mot slutets
sköna teologi
som jag bejakar
varje dag
jag går
och lägger mig
för att sova




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-01-19 18:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP