Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Blodets seger!

Det nya föbundet

stöps och i blod

 Jesu KRISTI BLOD

 Det gamla var gammalt

Han offrade sig själv

för våra synders förlåt!

Vi offrar inte tuppar

å inte heller oxar!

Men vi dricka Jesu blod!

och äter brödet som hans

kött!

Instiftat till Guds och

Himmelrikets ära!

Av hans son Jesus!

För att vi ska försonas

med våra synder!

Hebreerbrevet Kap. 8,9, 10.




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 99 gånger
Publicerad 2023-01-20 13:56



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Blod är bärare av liv .
2023-01-21

    Lena Staaf VIP
Ja att försöka försonas är viktigt. Så att inte hatet segrar.
2023-01-20

  Sparvögat VIP
Så fina ord om gåvan vi fått~att
försonas våra skulder…
Sanningens gåva…
2023-01-20

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om nattvardens betydelse.
2023-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy