Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är ju en sådan dag idag ...Valborg april 2013 - I år 2023 blir det den femte Valborgsmässoafton jag får avnjuta tillsammans med dig min älskling ...


Tid att av vintern ta farväl ...

... och låta Valborgsmässobålen
bränna bort de sista resterna
i samband med de tillhörande 
obligatoriskt förpliktande festerna ...

Tid att välkomna våren
med eldarnas värme
och välljudande körsång
i år liksom alla tidigare år
än en gång ...

Tid att fira
och festa vintern ut ...

... önskar blott bara
att en del annat
också kunde vara
sådant som man
på kvällens bål
kunde låta brinna
tillräckligt mycket
för att det helt 
ska kunna ta slut
och ur tillvaron försvinna ...

Ty då skulle våren
få så mycket bättre 
förutsättningar för
att kunna lämna plats
åt kärleken
och allt som hör kärleken till ...

Kärleken den äkta rena
varma, underbara
Den som för dem
som är ämnade för varandra
skänker livets glädjeämnen bekräftelse
och som gör det så mycket lättare
att optimismen och tron 
på framtiden försvara ...

Saknar dig så innerligt mycket mer
än vad jag tillåter någon att 
vare sig få ana fullt ut 
eller ens låter få se ...

Dig som är ämnad för mig
Du som så oändligt mycket fattas mig ...

Vet att du kommer att vara
den sista kvinnan i mitt liv
och drömmer om den dag
du till mig äntligen kommer
för att stanna och förbli ...

Längtar efter att få möta våren
tillsammans med dig
som är så alldeles perfekt ämnad
för att skapa minnen 
tillsammans med mig ...

Ty i hela min själ
och i varje 
litet skrymsle och vrå
i mitt hjärta
finns så mycket känslor
som berättar för mig
om hur oändligt innerligt mycket
jag kommer att för evigt
älska varje liten aspekt av hela dig ...

... eftersom hela det koncept
som definierar den du är
är precis vad jag önskar, vill
och förväntar mig
av den söta, vackra, rara
alldeles underbara
dig som är ämnad för mig ...

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-01-20 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP