Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Min nya Bibel!

Nu är den hemma

väger nära tre kg

massor av förord

och förklaringar

heter:Katolsk

Studiebibel!

Vilken glädje

jag känner!

Googla och

beställ!

Å göd din tro!

Glädje är ordet!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 99 gånger
Publicerad 2023-01-26 23:06



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Åh vilken fin bok. Mycket att läsa. Det gläder mig. Ja göda min tro genom bön och läsning. Så sant.
2023-02-16

  Bodingen VIP
Som motvikt kan Eddan läsas, hiskeliga äventyr med märkliga figurer utlovas!
2023-02-11

  Peter G VIP
Härligt att få dela din glädje över den nya bibeln! Hoppas den bringar dig fortsatt glädje lång tid framöver!
2023-01-30

  Sparvögat VIP
Vilken lycka du bär i orden ~ förstår
din glädje…
2023-01-27

  Marita Ohlquist VIP
En glädjerik text om de skrivna ordens betydelse.
2023-01-27

  Kajan VIP
Vilken fantastiskt fin bok ! Den är säkert lättare att läsa, med större typsnitt och allt.
2023-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy