Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


kvinna

här är hon
som tar emot
vem som helst

gammal som ung
liten som stor

hon får allt
hon ber om

fel tro att hon gör rätt
men hon gör det
på alla sätt
som är okej




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 39 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-26 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP