Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tråkigheten

pratar om
diskmaskinen
bilbesiktningen
luftvärmepumpen
annars är det tyst
som om man måste
spara på syret -

klockan på väggen
väntar på ingenting




Fri vers (Fri form) av rostspik VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-02-02 17:31



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Tiden står still men ändå går den bara framåt...
Bra skrivet om tråkigheten. Ibland är tiden bara så.
2023-02-05

  Feminaz
En stilren ögonblicksbild. Fångar karaktären av en man i stiltje.
2023-02-03

  MaLo VIP
Låter som en upplyftande bekantskap…
2023-02-03
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP