Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara en dröm (2018)

ditt mörker
ditt ljus
det som ibland sipprar igenom ditt mörker

ditt mörker
ditt ljus
det är det som gör mig hel

hur är det möjligt att du ens finns
hur är det möjligt att jag får semestra i ditt liv

det är bara en dröm
världens bästa värsta mardröm
varje dag väntar jag på att du ska väcka mig, se mig i ögonen ge mig blicken som säger ”men vad fan trodde du egentligen”

jag har lånat några månader av ditt liv
jag vill det ska bli år
dock så undrar jag om jag någonsin kommer sluta vänta på att du ska väcka mig och säga att

det var bara en dröm
vakna nu
vakna nu till detta ensamma jävla helvetet




jag tänker bara vakna om det är du som är satan




Skapa | Skriva av kldjf
Läst 25 gånger
Publicerad 2023-03-10 17:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kldjf