Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
måste bara skriva något, hinner inte tänka


Glad och kry

 

 

glad och kry
redo att möta
dagen Ny

 

 

2023-01-03   08:03




Bunden vers (Haiku) av Minkki VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-02-03 14:14



Bookmark and Share


    Julia Engström VIP
Roligt o fyndigt!
2023-03-10

  Lyrik
Skönhet i bara tre rader.
2023-02-14

  Poeten Salvador VIP
Jag håller också på och skriver treradingar med rim
2023-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP