Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pumpa på

Vad ger det
Pumpa på
Och köra mot
Slutet på denna
Världsordning

Trasiga däck
På kärran
Trasiga kramar
Från vänner
Är inget man
Vill åt

Vad mer kan
Man göra?




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-02-06 00:09



Bookmark and Share


  Svartalv
jag tycker man ska va sig själv bara

det finns inget rätt och fel

det enda rätta är att må bra

oavsett hur man gör det
2023-02-06
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP