Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till alla oss som aldrig skrev väl nog att satisfiera redaktionen...


Guldstjärna i kanten

poeten är förnöjd
mätt på sin höjd
hej hå,
måste berätta för
mor, och för far
innan stjärnan faller
för att ge plats
åt nästa lyckans skald
\"någons önskan för
ett stjärnfall\"

se alla, så
väl jag skriver
det här är beviset
på min överlägsenhet
nu gäller det allt
att jag utlyser
min briljans, denna
ordkonstens konsonans
för alla andra
\"de ska fan hamna i trans\"

bäst att skriva ut
fixa ett schysst konvolut
med passepartout,
skuren till gyllene snittet
en guldstjärna på väggen
som den på webben

fan så den glänser
på Pro Paper,
bäst att köpa ram
i guldlasyr, sedan
hänga upp på
svartmålad vägg
under konstbelysning
och bjuda in skitmedlemmar
på poeter,
slå bort handen från tapeten
\" och torka av skorna på mattan,
vill inte ha medelmåttans smuts
på mitt laminat!\"

så ska dom få se,
något de alltid velat
för egen del

ett:
REDAKTIONENS VAL

\"hah, jag spottar på era kval!\"










Fri vers av fadedfromblack
Läst 568 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-11 01:07



Bookmark and Share


    crapcat
Mycket bra skrivet. Jag håller med, redaktionens val kanske är bra men lite tråkigt ibland eftersom det nästan alltid blir samma medlemmar som väljs.

I alla fall, bra och rolig text det här, du får en guldstjärna av mig!

;)
2007-08-12

    Bim
Skrattar,-härligt med trotsig ilska därför att den är full av så mycket LIV.Hälsn.Bim
2006-09-05

  Bump
hahaha, jag diggar den här texten till tusen...
2006-08-14

  thyra
Kanske blir den här texten vald :-)
En bra text som säger en mening
med en ton av bitsk bitterhet, men eftersom du är en
duktig poet så är den troligen inte personlig
utan endast poesi med stark inlevelse.
2006-08-11

  Zara VIP
en förbannad text, tack för en här! gooo manny!! (;
/Z
2006-08-11
  > Nästa text
< Föregående

fadedfromblack
fadedfromblack