Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flamma


Längtar efter eld
Efter tiden förr
I sammetssoffa
Ett snöväder i ett vinterland
Blidkade på eldstaden
Aftonglöden vi såg
i rödorange flammor
Numera överskuggat
I snöfall tände jag
rödorange eld
avskilt dansade
siluetten av skugga




Fri vers av Drömmar i universum
Läst 155 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2023-02-09 20:44



Bookmark and Share


  miramin
Kan verkligen känna elden <3
2023-09-30

  S.A.I. Steve Lando VIP
brandgulsfagert skimmer
2023-09-09

  Marita Ohlquist VIP
Berörande och vemodsvackert.
2023-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Drömmar i universum