Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sorgen när man går miste om en kär vän


LUTTO/SORGEN

Non piango la tua scomparsa

ma la mia sopravivenza

a me rimane solo la speranza

di trovare una persona

a tua eguaglianza.

 

Jag gråter inte över din bortgång

men över min överlevnad

för mig återstår endast hoppet

om att finna någån som är dig lik.

 

   Gio 011125

 

 

11




Fri vers av giovanni casadei VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-02-09 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

giovanni casadei
giovanni casadei VIP